Menu


Jaké dárky pod stromeček pro prvňáčky?

napsal: Praha školská

Jaké dárky pod stromeček pro prvňáčky?

Máte doma zvídavé dítko, které se prvním rokem může označit jako ,,školák”? Pokud ano, určitě je plné chuti objevovat nové věci, a proto bychom měli jeho bádání podpořit. Čím byste mohli obohatit školní tašku prvňáčka nebo vybavit pokojíček? Právě s tím vám dnes poradíme! Podívejte se na tipy na dárky pro prvňáčky!

Jestli vaše dítě rádo zkoumá věci zblízka a na vlastní oči, pak by mohlo ocenit dětský mikroskop. Jak vypadá malý brouček nebo rostlina při vysokém zvětšení? Co se skrývá v kapkách vody? 

Takových otázek mají děti plnou hlavu. Právě Levenhuk LabZZ Moonstone dokáže danou věc zvětšit až 640x, což umožňuje zobrazit např. vlas nebo sůl. 

Sada navíc obsahuje experimentální soupravu,  která umožní dítěti vyzkoušet ty nejzajímavější pokusy v pohodlí domova. Tenhle dárek zvídavou mysl prvňáčka určitě potěší!

Máte doma malého, ale šikovného pomocníka, který vám rád asistuje a pomáhá při vaření? Bojíte se ale, aby se během toho nezranil, protože práce s ostrými předměty, jako jsou nože, vyžaduje velkou opatrnost?

Pak by vám i vašemu malému kuchařovi mohl udělat radost dětský kuchařský set na krájení značky Opinel, který obsahuje nůž a škrabku se speciálním kroužkem. Ten dítě naučí správnému držení. Dále jistě oceníte pomůcku pro ochranu prstů. Tímto dárkem potěšíte nejen vašeho prvňáčka, ale i vám ušetří spoustu starostí.

Děti rády sledují vše kolem a zaujme je spousta věcí, proto tento dárek potěší snad každého prvňáčka. Dětský fotoaparát  umožňuje vytvářet fotky i videa jako u normálního foťáku, který má většina z nás doma.

Například dětský fotoaparát KidiZoom je nastaven do českého i slovenského jazyka, má vysoké rozlišení se dvěma kamerami, hlasové nahrávání a je vybaven velkou spoustou efektů. Je velmi odolný a obsahuje spoustu naučných her. Tento dárek rozhodně zatočí s nudou!

Do aktovky se vašemu dítku určitě budou hodit kvalitní pastelky nebo gumovací pera.

Věříme, že ať už váš prvňáček pod stromečkem najde cokoliv, bude spokojený.

Další tipy na dárky:

Komentáře

Máte dotaz? Neváhejte položit otázku níže v komentářích...

Zatím nikdo nepřidal žádný komentáře, buďte první.

E-mail sice je povinný, ale uvidíme jej jenom my.
Odpovíme Vám jakmile budeme k dispozici.