Menu


Kam vyrazit s kamarády po škole na podzim?

napsal: Praha školská

Kam vyrazit s kamarády po škole na podzim?

Podzim už je v plném proudu, a tak pro vás máme tipy na to, kam po škole. Chladnější dny mohou svádět k trávení času doma, my vám ale ukážeme, že spoustu zábavy lze najít i venku. Podnikání různorodých aktivit vám nejen zpříjemní pošmourné dny, ale také poskytne důvod trávit více času s vašimi kamarády!

Pokud nevíte, kam po škole s kamarády zajít, vždy můžete jít „za kulturou”. Což může znít honosně, ale skvělým kulturním zážitkem je třeba kino! Zjistěte, jaký je program, a vyrazte. Můžete zkusit velké multiplexy a dát si dohromady obří porci popcornu. Nebo zajděte do menšího kina, které na vás dýchne atmosféru starších kin z minulosti. Zhlédnout zajímavý film je zkrátka vždy dobrá volba. A kdo ví, třeba se z kina stane váš koníček!

Jste-li zvídavé typy, zajděte třeba do muzea. Zkusit můžete přírodovědné, historické, či rovnou Národní. Taková návštěva muzea je totiž nejen zábavná, ale můžete se díky ní i blýsknout ve škole. 

Máte rádi pohyb, ale nechce se vám v sychravé dny nikam na hřiště? V tom případě je ideální možností, kam po škole vyrazit, lasergame! Můžete jít ve větší partě, soutěžit v různě složených týmech a zažít tak spoustu legrace. Sice se trochu zapotíte, ale garantujeme vám, že si dokonale odpočinete od domácích úkolů, písemek a zkoušení. 

Pokud naopak vyhledáváte venkovní pohybové aktivity, můžete v případě teplejšího odpoledne vyrazit na kolečkové brusle nebo skateboard. Anebo se jen tak projít, poklábosit s kamarády mimo školní lavici a prostě si užívat čerstvého vzduchu. 

Pro klidnější, ale přesto soutěživé povahy, máme také ultimátní tip na to, kam po škole jít a co dělat. A tím jsou deskovky! V dnešní době velmi oblíbená kratochvíle, která vám klidně vystačí i na několik dní. Půjčte si deskovou hru ve škole nebo vezměte nějakou z domova a vyrazte s partou například do knihovny nebo k někomu domů. A pokud hru nestihnete během odpoledne dohrát, alespoň máte důvod se s kamarády znovu potkat! No a jestliže nejste deskovkové typy, karty to vždycky jistí. Takové Prší nebo Žolíky jsou nesmrtelné hry.

Věříme, že tyto aktivity vám podzim jenom zpříjemní! 

Další tipy na zajímavé články

Komentáře

Máte dotaz? Neváhejte položit otázku níže v komentářích...

Zatím nikdo nepřidal žádný komentáře, buďte první.

E-mail sice je povinný, ale uvidíme jej jenom my.
Odpovíme Vám jakmile budeme k dispozici.