Menu


Dodělejte si maturitu dálkově!

napsal: Praha školská

Dodělejte si maturitu dálkově!

Máte základní vzdělání nebo výuční list? Chcete si doplnit vzdělání při zaměstnání, rozšířit si obzory v novém oboru nebo se kariérně posunout na novou úroveň? Dodělejte si maturitu dálkově! V tomto článku se dozvíte vše potřebné!

Střední škola gastronomická a hotelová v Braníku je jedním z největších poskytovatelů dálkového maturitního a výučního studia v ČR a v oboru dálkového studia působí již přes 30 let. Nabízí unikátní projekt Maturita dálkově, kdy si můžete dodělat maturitu.

Věděli jste, že maturant si průměrně vydělá o 12 tisíc měsíčně více než absolvent ZŠ?*

Dodělat maturitu dálkově si mohou jak lidé se základním vzděláním, tak i absolventi výučních oborů, kteří se chtějí profesně posunout.

Dodělejte si maturitu dálkově v oborech Cestovní ruch a Hotelnictví (čtyřleté obory studia), nebo si doplňte maturitu při dvouletém studiu oboru Podnikání (dálková i kombinovaná forma studia). Abyste zjistili, jaká je ta pravá nabídka oborů přesně pro vás, začnete Průvodcem výběrem studia. Přehled oborů včetně výše školného najdete zde.

Zvažujete maturitu dálkově? Rozhodně nesmíte vynechat den otevřených dveří (DOD). Prohlédnete si školu, potkáte zaměstnance i své budoucí pedagogy a hlavně se dozvíte vše podstatné o přijímacím řízení. Přijďte 6. února: prohlídky školy se jdou od 15:30 každou půlhodinu. Nezapomeňte si rezervovat místo!

Na DOD také získáte informace o tzv. záruce úspěšného studia. Ta spočívá v tom, že pokud budete mít alespoň 80% účast na hodinách teoretického vyučování a náhodou by se vám nepovedlo ukončit ročník, vrátíme vám školné nebo můžete ročník zdarma opakovat.

Studium je opravdu dálkové. Studenti obdrží podrobné online materiály a stačí jít do školy třeba jen 3x měsíčně. V nabídce je pro každý obor několik variant občasné docházky do školy. Výuka ve většině probíhá online, takže můžete studovat z pohodlí domova. Jednotlivé zkoušky si rozložíte přes rok, jak budete potřebovat, takže vás nebude čekat vše najednou.

Na začátku studia můžete využít kurz efektivního učení (ZDARMA), který vám pomůže učit se mnohem rychleji a lépe si látku zapamatovat.

Do školy můžete chodit především na předměty, ze kterých se následně skládá státní maturita. Nepřítomnost lze samozřejmě omluvit. Filozofie školy je taková, že student je na prvním místě. Cílem je vaše úspěšné studium.

Vrhněte se na to a dodělejte si maturitu dálkově!

*Zdroj: ISPV, 2023; výpočet: Rozdíl průměrné hrubé měsíční mzdy zaměstnance se základním vzděláním oproti průměrné hrubé měsíční mzdě zaměstnance se středním vzděláním s maturitou v první polovině roku 2023 činil 12 107 Kč. Rozdíl průměrného hrubého měsíčního platu zaměstnance se základním vzděláním oproti průměrnému hrubému měsíčnímu platu zaměstnance se středním vzděláním s maturitou v první polovině roku 2023 činil 14 361 Kč.

Čtěte také:

Komentáře

Máte dotaz? Neváhejte položit otázku níže v komentářích...

  1. D

    # Dušan

    Zdravím mám otázku moc rad bych si chtěl udělat maturitu bude mi 36 let a maturitu bych si chtěl udělat abych se mohl stát policajtem kez by to šlo

E-mail sice je povinný, ale uvidíme jej jenom my.
Odpovíme Vám jakmile budeme k dispozici.